Nytt på gang

Det er et uttrykk som definerer vår bransje - enten er det tørke eller så regner det i strie strømmer.
Tenk, forrige fredag var det bare en jobb på gang - en jeg ikke kan snakke om akkurat nå - og så kommer det fristende inn to jobber fortere enn du kan si platsiltiapplikasjonmedetthundreogåttiprosentdeadner. Så, nå sitter jeg her, på vei tilbake til Oslo fra Lillestrøm hvor jeg har plukket opp tannreguleringsblokker og braces til et tvillingpar til filmatisering av en viss barnebok av Jo Nesbø. Jeg bare hjelper til, og har ingenting med resten av filmen og gjøre. Min bedre halvdel, derimot, har litt mer å gjøre på filmen. Uansett, det blir en lenger dag i dag, med festing av disse blokkene på vakuumskinner trukket på tannavstøp av førnevnte tvillinger. 20 blokker pr. munn, med 10 oppe og 10 nede (og husk at prikkene skal være mot tannkjøttet) for et total av 40 blokker.
Tar nok ikke så lang tid i virkeligheten som det tar i hodet mitt, men om jeg planlegger en god time til dette burde vi være fornøyd.

Og, ja, det andre prosjektet. Skal til Ullevål på fredag for å snakke med en patolog - mandag er det innspilling i et rettsmedisinsk laboratorium hvor det skal sminkes lik.
Og - verden et ikke stor - en av mine tidlige studenter på SFX er et av likene.
Så der går helgen til forberedelse til innspilling.

Per Steinar


-- Post On The go from my iPhone.
Les tidligere artikler...