Undervisning og sånn

Jeg er nå fulltistslærer på Niss i Oslo. Har tatt over SFX-utdanningen igjen etter sju år borte fra bygningen i Christian Krohgsgt.

Hva dette betyr for Freax FX?
Ikke annet enn av vi ikke kan ta på oss de helt store tingene lenger - det er ikke nok timer i døgnet for det. Vi tar på oss modellering og mindre ting, for all del, men om det er store ting du skal ha gjort, vil jeg heller anbefale at du tar kontakt med Steinar på Effektmakeren.no - vi har jobbet med ham i mange år, og hjelper hverandre om nødvendig.

Hvordan det er å være tilbake på gamle trakter?
Godt og vondt, selvsagt. Litt overgang til plutselig å ha fast jobb igjen istedet for å være selvstendig, ikke bare næringsdrivende også med hensyn på arbeidstid og sted. Nå må jeg være i Oslo mandag til fredag, fra 8 til 16.

Modelløren min fortsetter som selvstendig med verksted Ås, så det er folk der om ting skal leveres eller gjøres, med unntak av de dagene hun hjelper meg på skolen.

Hvorfor gjør jeg dette?
To grunner - klarte ikke se at en utdanning jeg startet for elleve år siden skulle falle fra hverandre samt at vi trenger flere dyktige folk vi kan kontakte om vi trenger hjelp. Og hvilken bedre måte å få disse folkene på enn å lære dem opp selv? Jeg ser hvem som egner seg, og jeg lærer dem det jeg vet de (og vi) kommer til å trenge når virkeligheten kommer seglende etter endt skolegang.

Trives jeg?
Så lang er det bra. Mye å gjøre - helt nytt opplegg, noe som krever arbeid for å få ting til å gå på skinner, men heldigvis vil mye av admin-jobben jeg gjør nå være med på å gjøre neste år lettere. For, ja, jeg har tenkt å jobbe der til neste år også - om de vil ha meg og jeg ikke går drittlei.

Tar vi på oss oppdrag utenfor?
Som sagt - bare mindre ting. Større prosjekter sendes videre til Steinar.

Vi snakkes.

PS

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Niss, Oslo

Les tidligere artikler...